Επέμβαση για HALLUX VALGUS (κότσι)


«MINI» ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΒΛΑΙΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΚΤΥΛΟ (ΚΟΤΣΙ), ΜΕΤΑΤΑΡΣΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΚΕΦΑΛΩΝ ΜΕΤΑΤΑΡΣΙΩΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Εικόνες ποδιού με πολύ μεγάλη παραμόρφωση σε ασθενή μας, πριν και μετά την ειδική μικρής παρέμβασης διορθωτική πλαστική ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση, με μόνιμο και άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα, με μικρή (κρυφή) εσωτερική προσπέλαση, με γρήγορη αποκατάσταση και άμεση βάδιση από την ίδια ημέρα με ειδικό ορθοπεδικό υπόδημα (μεγάλη εμπειρία σε εκατοντάδες ασθενών). Το μικρό τραύμα επουλώνεται με μέθοδο πλαστικής αισθητικής χειρουργικής και δεν απαιτεί την διαδικασία αφαίρεσης ραμμάτων !

Η ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΔΙ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΌ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Επίσης διορθώνουμε την σφυροδακτυλία και την πτώση των κεφαλών των μεταταταρσίων-μεταταρσαλγίας με νέα μικρής παρέμβασης τεχνική με πλαστική δίκην «8» του εκτατικού μηχανισμού, ραχιαία θυλακοτομή και αφαίρεση της πελματιαίας εξόστωσης των κεφαλών των μεταταρσίων χωρίς την πλήρη και συνήθως με επιπλοκές οστεοτομία των μεταταρσίων όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 300 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ HALLUX VALGUS.

Οι εγχειρητικές τομές είναι μικρές, εσωτερικές και σχεδόν μη ορατές, σημασία όμως έχει ότι με τις τεχνικές μας το αποτέλεσμα δεν είναι μόνον αισθητικό αλλά λειτουργικό και μόνιμο στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων !

Σημασία δίνουμε κυρίως στην μόνιμη εσωτερική και σωστή διόρθωση !!!

Σέ νέες γυναίκες και μόνον για το αισθητικό μέρος της επέμβασης, αν και το θεωρούμε συνήθως αναγκαίο, εφαρμόζουμε την νέα και επαναστατική τεχνική της χρήσης ειδικού «νυστεριού με ραδιοσυχνότητες (radiofrequences)» ή «πλάσματος», φυσικά με κάποιο σχετικό επιπλέον κόστος επέμβασης.